Prima    Contact    Subdiviziuni    Întreprinderile silvice          

Agentia ”Moldsilva”


Agenţia „Moldsilva” este autoritatea administrativă centrală în domeniul silviculturii și cinegeticii, care îşi exercită funcţiile în contextul promovării politicii de stat în domeniu prin efectuarea lucrărilor de extindere,regenerare si conservare, reconstrucţia ecologică, folosirea raţională a resurselor forestiere, paza, protecţia şi dezvoltarea fondul naţional forestier și cinegetic.
 
Previous
 • Dialogul social – platformă eficientă de activitate

  21.05.2020
  Un dialog social eficient este o contribuție a partenerilor sociali pentru pacea socială și stabilitate. Este o precondiție pentru o creștere durabilă și dezvoltare socială. Dialogul social este o platformă pentru a discuta problemele pentru care sunt identificate soluții în bază de consens, ce convin părților implicate în acest dialog
 • Instruiri în domeniul respectării climatului de integritate pentru angajații Agenției ”Moldsilva”.

  21.05.2020
  20 mai Chișinău - conducerea Agenției ”Moldsilva” și angajații aparatului central al Agenției ”Moldsilva” au participat la o ședință de lucru cu reprezentanții Centrului Național Anticorupție, avînd temă de discuții ”Integritatea profesională a agentului public și necesitatea sporirii gradului de responsabilitate a personalului implicat în efectuarea controlului de stat”.
 • Colaborare cu mediul academic pentru dezvoltarea fondului forestier

  15.05.2020
  15 mai Chișinău - Dumitru Cojocaru directorul Agenției „Moldsilva” a avut o întrevedere cu reprezentanții mediului academic, doctor habilitat profesor Gheorghe Postolache, Şeful Laboratorului Geobotanică şi Silvicultură de la Grădina Botanică Națională (Institut) „Alexandru Ciubotaru” și domnul Petru Cuza, doctor habilitat în biologie, profesor universitar, Universitatea de Stat din Moldova.
Next
 

   

   

Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 124
Tel:+373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax: +373 (22) 27-73-45
Actualizat la: 21.05.2020
   Total vizitatori - 1902586
 
Acces Rapid