Home    Contact    Subdivisions    Întreprinderile silvice          
print
Home / Communication / National / International news / Ministerul Mediului, Serviciul Grăniceri și Agenția “Moldsilva” au semnat un acord de colaborare.

Ministerul Mediului, Serviciul Grăniceri și Agenția “Moldsilva” au semnat un acord de colaborare.

11.05.2012   4590 
 

Recent a fost semnat un acord de colaborare dintre Ministerul Mediului, Serviciul Grăniceri și Agenția Moldsilva. Planul de colaboare prevede asiguarea securitatii frontierei de stat și protecția mediului ambiant pentru acest sector. În acest context  Agenția „Moldsilva” va desfășura activități  pe linia prevenirii și combaterii infracționalității transfrontaliere  și protecției mediului ambiant. În special va organiza și coordona actviatea structurilor teritoriale corespondente privind respectarea rgimului silvic la frontiera de stat. La fel va identifica informativ și va evalua stările de vulnerabilitate a persoanelor față de fenomenul încălcării legislației silvice la frontiera de stat.
Între cele trei instituții semnatare va exista o colaborare directă privitor la schimbul de informație și date la nivel local inclusiv central, acordarea ajutorului reciproc la constatarea circumstanțelor comiterii infracțiunilor și contravențiilor de către persoane, desfășurarea acțiunilor comune în zona de frontieră. Acordul a fost semnat pentru o perioadă nedeterminată.


 
 

   

   

Address:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 124
Phone:+373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax: +373 (22) 27-73-45
Updated: 22.01.2021
   Total visits - 2272453
 
Quick Access