Prima    Contact    Subdiviziuni    Întreprinderile silvice          
imprimare
Prima / Comunicare / Noutăţi / Ziua lucrătorului din silvicultură

Ziua lucrătorului din silvicultură

16.09.2010   1645 
       STIMAŢI SILVICULTORI !

    Pădurile Republicii Moldova sunt resurse naturale importante, strategice. Prin diversitatea lor structurală şi funcţională ele se impun ca cele mai valoroase asociaţii de vegetaţie naturală şi pretind la o gospodărire complexă şi unitară, în strânsă legătură cu alte resurse naturale.
    Conservarea şi dezvoltarea tezaurului forestier este o şansă în plus pentru noi şi generaţiile care ne urmează, deoarece pentru a supravieţui, pe lângă hrană suficientă şi produse industriale, va fi necesar şi un mediu sănătos, aer curat, apă potabilă de bună calitate, soluri stabile şi fertile. Sub acest aspect, pădurea trebuie considerată nu doar „fabrică de lemn”, dar şi „fabrică de oxigen, depozit de apă, scut al solului, pavăză a culturilor agricole, a unităţilor economice şi aşezărilor omeneşti”.
    Suntem convinşi că şi pe viitor, prin munca Dumneavoastră de zi cu zi, prin dragostea şi stima faţă de acest patrimoniu naţional, veţi asigura o dezvoltare coerentă şi durabilă a sectorului forestier, precum şi o îmbunătăţire a imaginii silvicultorului în societate.
    Conducerea Agenţiei „Moldsilva” Vă adresează sincere felicitări cu ocazia sărbătorii profesionale „Ziua lucrătorului din silvicultură”. Apreciem abnegaţia şi răbdarea cu care faceţi faţă problemelor curente, urându-vă mulţi ani, sănătate, realizări în viaţă şi în munca Dumneavoastră nobilă.
       
      
     Gheorghe VDOVÎI
     Director general al Agenţiei „MOLDSILVA”

 
 

   

   

Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 124
Tel:+373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax: +373 (22) 27-73-45
Actualizat la: 18.10.2019
   Total vizitatori - 1514209
 
Acces Rapid