Prima    Contact    Subdiviziuni    Harta    Flux RSS    Widget Informer
imprimare
Prima / Comunicare / Comunicate de presa / Mesaj de felicitare cu prilejul “Zilei lucrătorului din silvicultură”

Mesaj de felicitare cu prilejul “Zilei lucrătorului din silvicultură”

16.09.2016   1043 
 

Stimați colegi, colaboratori din ramura silvică misiunea pe care o are instituția noastră și în mod special dvs. silvicultorii, este ocrotirea, protejarea și munca zi de zi pentru dezvoltarea sectorului forestier național. Sarcina primordială este extinderea suprafețelor cu vegetație forestieră, identificarea surselor alternative de venit, exploatarea sustenabilă a resurselor forestiere lemnoase și nelemnoase, astfel încît pădurea să corespundă tuturor funcțiilor ecologice, sociale și economice.

În exercitarea acestor obligațiuni specifice profesiei de silvicultor se cere efort fizic și investiție sufletească ceea ce dumneavoastră oferiți zilnic, pentru a avea rezultate frumoase. În acest context, suntem chemaţi să realizăm împreună obiectivele trasate la nivel național și internațional în domeniul forestier, acțiuni ce necesită implicare directă în dezvoltarea durabilă a întregii societăţi şi în asigurarea echilibrului factorilor de mediu, inclusiv în colaborare cu partenerii noștri naționali și internaționali care au demonstrat pe parcursul anilor solidaritate și susținere. De aceea, am toată certitudinea că, activitățile strategice în domeniul silviculturii devin acțiuni de interes comun, garanția dreptului fiecărui om la un mediu sănătos şi echilibrat ecologic.

Vă doresc mult curaj și inspirație în realizarea lucrurilor bune și frumoase și să ţinem cont de faptul că de noi depinde calitatea vieţii generaţiilor viitoare.

Cu gratitudine,

Ion CEBANU, Director general al Agenției "Moldsilva"

 

 

 
 

   

   

Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 124
Tel:+373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax: +373 (22) 27-73-45
Actualizat la: 25.05.2018
   Total vizitatori - 1004856
 
Acces Rapid