Prima    Contact    Subdiviziuni    Întreprinderile silvice          
imprimare
Prima / Comunicare / Comunicate de presa / Reprezentanții Agenției ”Moldsilva” și Băncii Mondiale au discutat despre activitățile Programului EU4 Environment în Moldova

Reprezentanții Agenției ”Moldsilva” și Băncii Mondiale au discutat despre activitățile Programului EU4 Environment în Moldova

15.05.2019   355 
 

    Reprezentanții Agenției ”Moldsilva” în frunte cu directorul agenției dl Ion Haralampov , au discutat, ieri, cu o delegație a Băncii Mondiale în frunte cu Mr. Tuukka Castrén , despre activitățile prioritare care urmează a fi realizate în Moldova în cadrul Programului EU4 Environment, componenta 4 „Servicii de ecosistem și mijloacele de trai”. Discuțiile au fost purtate în cadrul unei întrevederi oficiale la Agenția ”Moldsilva”.

    Totodată, subiectele abordate au fost axate pe identificarea acțiunilor ce urmează a fi realizate de comun acord cu Agenția ”Moldsilva” în scopul creării unei rețele comune de arii protejate, cu implicarea Uniunii Europene și țărilor vecine, inclusiv, realizarea acțiunilor comunitare privind serviciile de ecosistem, limitarea comerțului transfrontalier conex cu tăierile ilicite și comerțul legal.

     Menționăm, vizita oficialilor de la Banca Mondială a avut loc în perioada 13-14 mai 2019, în contextul lansării activităților desfășurate de Banca Mondială în cadrul Proiectului regional „Uniunea Europeană pentru Mediu” (EU4Environment). Scopul proiectului este de a acorda asistență țărilor Parteneriatului Estic în asigurarea utilizării durabile a capitalului natural, îmbunătățirea calității mediului și bunăstării populației și stimulării creșterii economice.

 
 

   

   

Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 124
Tel:+373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax: +373 (22) 27-73-45
Actualizat la: 24.01.2020
   Total vizitatori - 1648943
 
Acces Rapid