Prima    Contact    Subdiviziuni    Întreprinderile silvice          
imprimare
Prima / Comunicare / Comunicate de presa / Dumitru Cojocaru este noul director al Agenției "Moldsilva"

Dumitru Cojocaru este noul director al Agenției "Moldsilva"

24.01.2020   545 
 

 

24 ianuarie Chișinău – Ion Perju ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului l-a prezentat pe  Dumitru Cojocaru, în calitate de director al Agenției "Moldsilva", la o reuniune a silvicultorilor de la Institutul de Cercetări și Amenajări Silvice.

Ion Perju a  menționat că Dumitru Cojocaru este un profesionist în domeniul silviculturii, care anterior a activat mai mulți ani, în întreprinderile silvice, ocupând diverse funcții, iar de curând, grație experienței și viziunii de dezvoltare a fondului forestier,  a promovat concursul pentru funcția de director, organizat de Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului. 

Totodată, printre misiunile urgente ce revin Agenției "Moldsilva", ministrul Perju a enumerat sporirea suprafețelor împădurite, implementarea reformei instituției de profil și administrarea responsabilă a fondului forestier al Republicii Moldova.

Dumitru Cojocaru a mulțumit pentru aprecieri și încrederea acordată și a dat asigurări că împreună cu colegii silvicultori, pe aportul cărora contează enorm, vor fi planificate și realizate o serie de măsuri ce au menirea să redreseze situația și să sporească calitatea și suprafețele împădurite ale țării.  

  

 

 
 

   

   

Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 124
Tel:+373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax: +373 (22) 27-73-45
Actualizat la: 27.03.2020
   Total vizitatori - 1773916
 
Acces Rapid