Prima    Contact    Subdiviziuni    Întreprinderile silvice          
imprimare

Necrolog

17.03.2020   700 
 

 

Un eveniment tragic a adus tristețea în inimile colaboratorilor Agenției „Moldsilva”. Colega noastră – Silvia Cebotarenco, la 16 martie 2020, a întrerupt pașii destinului, în urma unui stop cardiac, și a lăsat îndoliată o familie cu trei copilași, orfani de căldura mamei, părinți îndurerați, prieteni și colegi de serviciu – într-o nedumerire cruntă și nedreaptă.

Este foarte dificil să vorbești la timpul trecut despre o persoană, care în orice situație neclară și în orice dificultate, știa să păstreze calmul, să vină cu soluții de compromis și cu o inteligență deosebită, să împace oameni și coincidențe neplăcute.

Silvia Cebotarenco este și va rămâne modelul de om care nu a ezitat să fie solidară cu colegii, exemplară la calitatea misiunilor îndeplinite și inovativă  pentru obligațiunile de serviciu.

Este puțin spus că ne va lipsi enorm de aici încolo. Odată cu trecerea la ceruri a Silviei, cu toții ne-am lipsit de o părticică de suflet! Până și prenumele pe care îl purta era parte a realizărilor ce le-a reușit anume în silvicultură.

Deși e greu să ne conformăm cu această realitate, vom crede cu tărie că Dumnezeu îi aduce mai aproape pe cei mai buni. Cei care urmează să lumineze calea altora, prin propriul sacrificiu...

Zbor lin printre îngeri, Silvia, acolo de unde îți vei veghea copilașii și familia îndurerată!

Dumnezeu să te odihnească în pace...

 

 
 

   

   

Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 124
Tel:+373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax: +373 (22) 27-73-45
Actualizat la: 22.01.2021
   Total vizitatori - 2272464
 
Acces Rapid