Prima    Contact    Subdiviziuni    Întreprinderile silvice          
imprimare
Prima / Comunicare / Comunicate de presa / Comunicat de presă privind şedinţa Colegiul Agenţiei „Moldsilva”

Comunicat de presă privind şedinţa Colegiul Agenţiei „Moldsilva”

19.01.2010   3696 
 

La 13 ianuarie 2010 a avut loc şedinţa Colegiului Agenţiei „Moldsilva” la care au fost prezenţi toţi membrii Colegiului. La şedinţă au participat în calitate de invitaţi: dna Ludmila Nagrudnîi, Preşedinte interimar al Federaţiei Sindicatelor din Silvicultură „Sindsilva” şi dl Dumitru Galupa, directorul Institutului de Cercetări şi Amenajări Silvice. Colegiul a fost prezidat de către dl Gheorghe Vdovîi, directorul general al Agenţiei „Moldsilva”. 

      Ordinea de zi a şedinţei:
   1. Cu privire la aprobarea Catalogului preţurilor de livrare a masei lemnoase – moderator Ion Platon, şeful direcţiei finanţe, Agenţia „Moldsilva”.
   2. Cu privire la aprobarea Regulamentului de creare a Fondului de conservare şi dezvoltare a pădurilor – moderator Ion Platon, şeful direcţiei finanţe, Agenţia „Moldsilva”.
   3. Cu privire la aprobarea Regulamentului de livrare a masei lemnoase pe picior – moderator Ion Platon, şeful direcţiei finanţe, Agenţai „Moldsilva”.
   4. Cu privire la prezentarea informaţiei conform anexelor 1-10 la scrisoarea nr. 01-07/1008 din 25 noiembrie 2009 – moderator Petru Rotaru, şeful direcţiei fond forestier, pază şi protecţie, Agenţia „Moldsilva”.

      În rezultatul examinării informaţiilor prezentate de către moderatori, dezbaterilor şi discuţiilor pe problemele abordate, a fost aprobată, cu majoritatea de voturi a membrilor Colegiului, Hotărîrea Colegiului Agenţiei „Moldsilva”:
   1. Se i-a act de informaţiile prezentate de către dnii Ion Platon, şeful direcţiei finanţe şi Petru Rotaru şeful direcţiei fond forestier, pază şi protecţie.
   2. Se aprobă Catalogul preţurilor de livrare a masei lemnoase.
   3. Se aprobă Regulamentul de creare a Fondului de conservare şi dezvoltare a pădurilor ca bază cu introducerea modificărilor şi redactarea ulterioară.
   4. Se aprobă Regulamentul de livrare a masei lemnoase pe picior ca bază cu introducerea modificărilor şi redactarea ulterioară.
   5. De a sancţiona disciplinar, pentru neprezentarea în termenul stabilit a informaţiei conform anexelor la scrisoarea nr. 01-07/1008 din 25 noiembrie 2009 în conformitate cu legislaţia în vigoare pe dl Alexandru Peicov, director ÎSS Comrat, dl Gh. Ciobanu, director ÎSS Chişinău şi dl S. Muntenu, director ÎSSC „Manta-V”.
   6. Dl Petru Rotaru, şeful direcţiei fond forestier, pază şi protecţie de a elabora ordinul cu privire la sancţionarea disciplinară a directorilor de întreprinderi menţionaţi în punctul cinci al prezentei Hotărîri.
   7. Controlul asupra îndeplinirii prezentei Hotărîri se asumă dlui Petru Stratulat, secretarul Colegiului.

 
 

   

   

Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 124
Tel:+373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax: +373 (22) 27-73-45
Actualizat la: 18.10.2019
   Total vizitatori - 1514822
 
Acces Rapid