print
Resursele genetice forestiere - în discuții la Praga
24.10.2019
469

 

În perioada 22-24 octombrie 2019, directorul Agenției „Moldsilva” Valeriu Caisîn, participă la un workshop în probleme de Biodiversitate si Conservarea Resurselor Genetice pentru Agricultură, Silvicultură si Alimentație.

Evenimentul este organizat  de FAO ONU(Organizația pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite (FAO - Food and Agriculture Organization of the United Nations)) în colaborare cu Facultatea de Economie și Management a Universității de Știinte ale Vieții din Praga, Cehia.

În cadrul reuniunii sunt abordate probleme referitoare la resursele genetice forestiere din Republica Moldova și modul de adaptare a acestora la schimbările climatice actuale.

Notă: Organizația pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite este o agenție specializată a Organizației Națiunilor Unite, cu sediul la Roma, al cărei scop principal este eliminarea foametei pe scară mondială, îmbunătățirea alimentației, prin coordonarea activităților guvernelor în domeniul agriculturii, silviculturii și în industria piscicolă. De asemenea FAO vine în sprijinul țărilor prin programe de cercetare, specializare, dezvoltare și aplicații practice și acordă ajutor în cazuri de dezastru.

 

Tel +373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax +373 (22) 27-73-45
Copyright © 2020 Agentia MOLDSILVA Toate drepturile rezervate.