print
Inaugurarea Punctului apicol demonstrativ al Rezervației Naturale de Stat Plaiul Fagului
11.11.2019
832

 

Directorul Agenției ”Moldsilva” Valeriu Caisîn a participat, vineri, 8 noiembrie curent, la evenimentul de lansare a  Punctului apicol demonstrativ al Rezervației Naturale de Stat Plaiul Fagului din satul Rădenii-Vechi, raionul Ungheni.

Este vorba despre un proiect comun, realizat în parteneriat cu Fundația ”Pădurea Romincka” din Polonia, menit să contribuie la dezvoltarea potențialului turismului ecologic și să sporească atractivitatea turistică a Rezervației Naturale de Stat Plaiul Fagului. Punctul apicol demonstrativ este o realizare dedicată celor cointeresați de apicultură, iar acolo va putea  fi urmărit întregul proces de producere a mierii: de la munca albinelor până la procesarea și ambalarea produsului natural.

În cadrul ceremoniei de inaugurare a Punctului apicol demonstrativ, directorul Agenției ”Moldsilva” Valeriu Caisîn a menționat importanța unor asemenea proiecte pentru dezvoltarea Republicii Moldova, prin sporirea fluxului de turiști care ne vizitează țara noastră și a apreciat contribuția partenerilor polonezi la asemenea realizări. În același context, Valeriu Caisîn a adus mulțumiri speciale domnului Jaromir Krajewski, președintele Fundației ”Pădurea Romincka” pentru dedicația de care a dat dovadă în proiectele comune și i-a înmânat o Diplomă de onoare, în semn de apreciere.

Evenimentul a reunit reprezentanți ai Ambasadei Poloniei în Republica Moldova, Administrația Publică Centrală și Locală, colaboratori ai Agenției ”Moldsilva”.

 

Tel +373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax +373 (22) 27-73-45
Copyright © 2021 Agentia MOLDSILVA Toate drepturile rezervate.