Prima    Contact    Subdiviziuni    Întreprinderile silvice          
imprimare
Prima / Comunicare / Noutăţi / Campania socială “Moș Crăciun te încălzește” a adus daruri pentru două familii din Cruglic, Criuleni

Campania socială “Moș Crăciun te încălzește” a adus daruri pentru două familii din Cruglic, Criuleni

19.12.2012   5226 
 

Campania socială  "Moș Crăciun te încălzește", proiect realizat de Radio Moldova în colaborare cu Agenția "Moldsilva", a venit cu daruri în ajunul sărbătorii Sfîntului Nicolae, pe rit vechi, la două familii din satul Cruglic, Criuleni. Acestea au primit cîte o sanie cu lemene (un metru ster), un brăduț, dulciuri, jucării și hănuițe. Viorica Carauș crește singură trei fete, acestea lucrînd împreună cu mama lor dar în același timp obținînd și rezultate bune la școală, s-au bucurat  enorm de mult de gestul oamenilor implicați în această campanie socială. Familia Felican este una tinara care la fel are trei copii între 4 ani și 4 luni și cu greu își asigură strictul necesar. Darurile și în mod special lemnele de foc vor fi o salvare pentru o perioada de timp.

Amintim că pina la 31 decembrie, la Radio Moldova, în cadrul  emisiunii "Forța Junimii"  ascultătorii vor putea cîstiga o sanie cu lemne și un braduț, participînd la rubrica "Moș Crăciun te încalzește" care este sustinută de către  Agenția "Moldsilva". În fiecare seară la ora 1815 este dat startul concursului și anunțate întrebările pentru ediția respectivă, concursul conține: un mesaj de felicitare pentru ascultătorii postului  Radio Moldova, răspunsul la o întrebare din domeniul silvic și la final să vorbească despre pădurile din localitatea de baștină sau ce acțiuni întreprind în acest domeniu. Iar la final de săptămînă, duminica, la aceeași oră este realizată o retrospectivă și redifuzate cele mai bune și frumoase intrevenții ale ascultătorilor. Cîstigătorii sunt premiați de către Agenția "Moldsilva"  cu o sanie cu lemne și un un pom de iarnă.

 

 
 

   

   

Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 124
Tel:+373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax: +373 (22) 27-73-45
Actualizat la: 01.02.2023
   Total vizitatori - 3485334
 
Acces Rapid