Prima    Contact    Subdiviziuni    Întreprinderile silvice          
imprimare
Prima / Comunicare / Comunicate de presa / ASPECTE ALE VALORIFICĂRII RAŢIONALE A MASEI LEMNOASE

ASPECTE ALE VALORIFICĂRII RAŢIONALE A MASEI LEMNOASE

12.06.2023   376 
 
Agenţia „Moldsilva” a convocat o şedinţă cu participarea inginerilor şefi-silvici şi inginerilor fond forestier din cadrul entităţilor silvice subordonate. Este vorba despre seminarul cu tematica „Aplicarea lucrărilor de punere în valoare a masei lemnoase destinate exploatării”, găzduit de către Institutul de Cercetări şi Amenajări Silvice.
Această reuniune a specialiştilor în domeniu face parte din seria de ateliere de lucru şi seminare practice planificate şi organizate în conformitate cu planurile de activitate aprobate în ramura silvică, iar obiectivele ţintesc valorificarea raţională şi complexă a produselor lemnoase, îngrijirea și conducerea adecvată a arboretelor pentru conservarea, reconstrucția ecologică și regenerarea eficientă a pădurilor.
Temele puse în discuţie vizează reguli tehnice la efectuarea lucrărilor de punere în valoare a masei lemnoase şi particularităţile specifice autorizării acestui tip de lucrări silvotehnice.
Totodată, în formatul acestei şedinţe au fost abordate şi aspecte cu referire la completarea măsurii de parchet a produselor principale pentru anul curent.
 
 

   

   

Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 124
Tel:+373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax: +373 (22) 27-73-45
Actualizat la: 23.05.2024
   Total vizitatori - 4480300
 
Acces Rapid