Prima    Contact    Subdiviziuni    Întreprinderile silvice          
imprimare
Prima / Comunicare / Evenimente / Mesaj de felicitare cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou

Mesaj de felicitare cu ocazia Sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou

31.12.2019   1699 
 

Stimați colegi silvicultori și veterani ai ramurii silvice

Trecerea dintre ani este un moment semnificativ ce pune față în față faptele anului ce pleacă și emoțiile viitorului. O retrospectivă a evenimentelor, pe final de an, ne dau prilejul să afirmăm că oamenii din silviclutură,  în pofida mai multor dificultăți, inclusiv condițiile meteo, au reușit să îmbine armonios pasiunea pentru pădure și mediul curat al țării cu rigorile serviciului zi de zi.

Responsabilitatea și dedicația, ce sunt caracteristice fiecărui angajat din domeniu, au permis în 2019 să realizăm cu consecvență sarcinile și misiunile noastre, printre care prioritatea revine, fără drept de apel, consolidării potențialului vital al pădurilor Republicii Moldova.

Țin neapărat să vă mulțumesc pentru felul în care ați știut să vă faceți datoria și pentru cutezanța cu care abordați viitorul.

Sărbătorile de iarnă reprezintă un minunat prilej pentru a Vă adresa cele mai sincere felicitări Dumneavoastră, cei care ați transformat munca într-o pasiune de-o viață, familiilor și celor dragi, care vă susțin moral și vă ajută să găsiți motivații în fiecare zi. 

Fie ca sărbătorile să vă umple sufletul de bucurie, încredere și speranţă și să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma!

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese!

La mulţi ani!

 

Nicolae Munteanu

Director interimar al Agenţiei „Moldsilva”

 

 
 

   

   

Adresa:
2001 Chişinău, b-d. Ştefan cel Mare 124
Tel:+373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax: +373 (22) 27-73-45
Actualizat la: 23.05.2024
   Total vizitatori - 4490118
 
Acces Rapid