print
Mesajul directorului Agenţiei „Moldsilva” cu ocazia Sărbătorilor de Paşti
14.04.2023
395

 

Stimaţi colegi-silvicultori,

Conform datinilor străbune şi tradiţiilor pe care le-am moştenit din izvoarele neamului nostru, Sărbătoarea învierii Domnului sau Sfintele Paşti, reprezintă temelia credinţei şi o adevărată pildă de mărinimie, bunătate şi dărnicie. Aceste sărbători luminoase îşi au rostul şi în încercarea noastră de a fi mai buni şi mai receptivi şi a fi aproape de cei care au nevoie de ajutorul nostru.

Când invocăm semnificaţia unui asemenea eveniment pentru societatea noastră, este în primul rând, un bun prilej de a schimba lucrurile în bine, de a întreprinde totul ce ne stă în puteri pentru a reuşi la nivel de comunitate şi la nivel de ţară.

Silvicultorii vin în acest context, cu un aport frumos şi destoinic în încercarea de a face ţara noastră mai verde, cu păduri autentice şi armonie exemplară cu flora şi fauna din fondul forestier. Această primăvară a adus umiditate din belşug, lucru care asigură vivacitate pentru arboretul tânăr şi pentru pădurile fundamentale. Haina pădurilor noastre este cel mai bun proiect de viitor pentru ţara în care trăim noi şi copiii noştri. În perioada care a precedat aceste sărbători, silvicultorii s-au îngrijit nu dor de viitorul pădurilor noastre, dar şi de prezentul lor destoinic.

Cu ocazia acestor sărbători luminoase doresc să vă aduc urări de sănătate, prosperitate şi belşug în casele Dumneavoastră. Să aveţi speranţa şi dărnicia în tot ceea ce faceţi şi realizaţi pentru familie, societate şi ţară.

Lumina şi puritatea acestor sărbători să vă domine gândurile şi să aducă armonia, liniştea şi pacea în inimi, în casele noastre şi pretutindeni în lume!

Hristos a Înviat!

 

Tel +373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax +373 (22) 27-73-45
Copyright © 2024 Agentia MOLDSILVA Toate drepturile rezervate.