print
Lansarea campaniei ”Păduri fără corupție”
13.04.2022
634

Agenția ”Moldsilva” împreună cu Centrul Național Anticorupție lansează campania de informare și sensibilizare ”Păduri fără Corupție”. Evenimentul va avea loc joi, 14 Aprilie, ora 11.00, în incinta Ministerului Mediului.

           Scopul campaniei ”Păduri fără corupție” reprezintă consolidarea capacităților și responsabilităților pentru fortificarea integrității instituționale și profesionale a angajaților. Astfel, ne propunem  ca pe parcursul a 9 luni să creștem gradul de responsabilitate în procesul de executare a activităților de serviciu, dar și consolidarea climatului de integritate instituțională și profesională al angajaților din domeniu.

           Agenția ”Moldsilva” împreună cu ofițerii CNA, pe întreg teritoriu țării, vor desfășura activități de informare și sensibilizare pentru personalul silvic din cadrul entităților subordonate Agenției ”Moldsilva”. Instruirea va cuprinde următoarele aspecte: măsurile de asigurare a integrității instituționale și profesionale, modalitățile de denunțare a manifestărilor de corupție, institutul avertizorului de integritate, controlul integrității instituționale asigurat de CNA, răspunderea pentru lipsa integrității, mecanismele de sesizare și alte rigori de integritate.

           Activitățile de informare și sensibilizare sunt orientate spre fortificarea integrității instituționale și profesionale și prevenirea și combaterea corupției. Campania ”Păduri fără corupție” va avea loc în perioada aprilie-decembrie 2022.

           Persoana de contact: Victoria Covali, Agenția ”Moldsilva”, 079599512

 

 

 

Tel +373 (22) 27-23-06, 27-73-49
Fax +373 (22) 27-73-45
Copyright © 2023 Agentia MOLDSILVA Toate drepturile rezervate.